SYMA Kongresszusi Központ

A „C” csarnok átépítésével saját erőforrásból valósult meg a SYMA Kongresszusi Központ fejlesztésének első szakasza, amely immár nem csak a tervezőasztalon létezik. Az új létesítmény 2011. május 4-i átadásával egyben az Európai Uniós elnökség egyik rangos helyszínévé is vált a SYMA.

Saját erőforrásból indult el a Syma Kongresszusi Központ fejlesztése, mely új lehetőségeket nyit arra, hogy nemzetközi színvonalú, akár 2000 fős kongresszus helyszínévé váljon az épület.
 SYMA Kongresszusi központ

A központ a világ legmodernebb és legjobb mobil hangszigetelőfalai, valamint álmennyezete segítségével négy darab 300-500 fős szekcióteremmé alakítható át. Ugyanakkor egyidejűleg rendelkezésre áll – a nemzetközi kongresszusokhoz elengedhetetlen – 8.000 m2-es kiállítási terület is az „A” csarnokban, továbbá az akár 2300 fős ültetett ebédek vagy vacsorák befogadására alkalmas „B” csarnok.

A Syma Rendezvényközpont összességében – létszámigénytől függően – egy időben képes akár 17 szekcióteremmé átalakulni.

A konferenciaközpont csarnokai színházi elrendezésben egyszerre változhatnak egy 5.500, egy 3.200 és egy 1.500 fős konferenciateremmé oly módon, hogy akár egy nappal korábban ott még koncert, vagy egyéb rendezvény volt. A központ természetesen a konferenciák lebonyolításhoz kapcsolódó minden egyéb szolgáltatást képes nyújtani az audio-vizuális technikától a cateringig.
 SYMA kongresszusi központ

Mostantól a magyar főváros is rendelkezik egy olyan központtal, amely nemzetközi elvárásoknak megfelelő, színvonalas kongresszusi körülményeket biztosít. A város centrumától néhány percre lévő épületegyüttes kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel is, de mellette 800 férőhelyes ingyenes parkolóhely található.

 

A Kongresszusi Központ bemutató prezentációját tekintse meg itt:

 

SYMA Kongresszusi Központ Prezentációja
 
 

A Kongresszusi Központról készült fotókat itt megtekintheti:

Mexikói terem

Syma csarnok

München terem:

Syma
SYMA
Syma

Montreal terem:

SYMA, Montreal terem

SYMA, Montreal terem

SYMA Kongresszus Központ

Szponzori Szoba:

SYMA rendezvényközpont

Passzázs:

SYMA, passzázs

SYMA rendezvényközpont

SYMA, passzázs

SYMA