Hírek

Hírlevél

név:


e-mail:Újdonságok


19. Budapesti Fundamenta Lakásvásár és Hortus Hungaricus

<<< Vissza
 

19. Budapesti Fundamenta Lakásvásár és Hortus Hungaricus lesz holnaptól, 2011.09.23. - 2011.09.25. itt nálunk a Syma csarnokban.

Lakásvásárról bővebben:
2011. szeptember 23-25. között ismét megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye, a Fundamenta-Lakásvásár, mely idén első alkalommal kiegészül a Ház- és lakásfelújítási kiállítással is! Így a látogatók egy helyen, a SYMA Rendezvényközpont nagycsarnokában ismerhetik meg Budapest és környékének teljes új és használt lakás kínálatát, a hitelfelvételi és támogatási lehetőségeket, valamint a ház- és lakásfelújítással foglalkozó cégek ajánlatait.

Az eseményen kiállítóként lesznek jelen az épületgépészeti berendezéseket, építőanyagokat forgalmazó és környezetbarát technológiákat kínáló vállalkozások, valamint természetesen a kész- és passzívház építéssel foglalkozó cégek is.

Hortus Hungaricusról bővebben:
Már megszokott, hogy szeptemberben mind a szakma, mind a látogatók a Hortusra készülnek, ám a megszokástól eltérően idén helyszínt vált és profi rendezvényközpontba a Syma csarnokba költözik.

A kiállítás egyik fő célja a hazai dísznövények (évelők, fák, cserjék, cserepes-, és vágott virágok) népszerűsítése, a termékek végfelhasználóval való megismertetése. A szakma közvetlen találkozása a döntéshozókkal, vezetőkkel, tulajdonosokkal valamint a lakossággal, mint végfelhasználókkal.

Az új központi helyen lévő, könnyen megközelíthető helyszíntől magas látogatottságot remél a szakma. A megújuló Hortus színvonalának emelését a rendezést és a szervezést is egyaránt magára vállaló Flora Hungaria szakmai és anyagi háttere teszi lehetővé. 
A kiállításon a dísznövénykertészet minden ága, valamennyi jeles képviselője és a hozzákapcsolódó tevékenységek együtt lesznek jelen, tartalmát különféle színvonalas szakmai programokkal gazdagítva.

A rendezvényekre kombinált jegyek is kaphatóak!