Köszöntjük Önt a SYMA - cégcsoport portálján

A SYMA mint installációs rendszer és kiállításkivitelező 92 országban van már jelen különböző érdekeltségekkel, de csak Magyarországon rendelkezik saját rendezvényhelyszínnel és rendezvényekkel.
 
A SYMA installációs rendszer először 1974-ben került Magyarországra. A svájci központú cég magyar alapítója Szántó György, jelenleg fia, Szántó András látja el az ügyvezetői feladatokat. A SYMA+SD Kft. időközben középvállalattá fejlődött, mintegy 50 munkatársa van. Kölönböző események, megbízások kapcsán igény szerint, korlátlan létszámban tudunk munkaerőt bővíteni. Irodánk Budapest több, központi helyszínén mintegy 5000 m2 raktárhelyiséggel és saját grafikai részleggel is rendelkezünk.
 
 
SYMA, rendezvény, kiállítás, konferencia, verseny, csanok, vásár
 
Tevékenységeink:
 
SYMA, rendezvény, kiállítás, konferencia, verseny, csanok, vásár
 
Fő tevékenységünk természetesen a kiállitástervezés és -kivitelezés, beleértve az egyszerű standoktól a legbonyolultabbakig, igény szerint full service-zel. Magyarországon kizárólagosan mi forgalmazzuk az összes SYMA terméket. Kuriózumnak számított még, amikor az országban megjelentünk a multimédia-kölcsönzéssel. Az üzletberendezés és múzeumi berendezések területén is bõvítjük tevékenységünket.
 
 
SYMA, rendezvény, kiállítás, konferencia, verseny, csanok, vásár